Crew

Hoe is het allemaal begonnen…

Mijn naam is Brian Valkestijn en ben geboren in 1988 in Dordrecht. Ik begon op mijn 15e jaar als zwarte piet tijdens de lokale intocht en het Sinterklaashuis in Dordrecht. Na dit een aantal jaren met enthousiasme en plezier gedaan te hebben, heb ik in 2010 besloten om SinterklaascentraleDZP op te richten, een officiële Sinterklaasorganisatie.

SinterklaascentraleDZP richt zich op alle kinderen in de omgeving van Dordrecht, Breda en Rotterdam die een onvergetelijk Sinterklaasfeest willen. Of dit nu thuis is, bij papa op zijn werk, op het winkelcentrum of een complete intocht, u bent bij ons aan het juiste adres.

Elk jaar wordt deze organisatie groter, zowel het aantal boekingen als vrijwilligers. Tegenwoordig werken wij met ongeveer 50 vrijwilligers die van elk bezoek een onvergetelijk feest maken. Onze vrijwilligers vind je door het hele land, maar wij richten ons op de regio’s Dordrecht, Breda & Rotterdam.

Buiten mijn werkzaamheden voor SinterklaascentraleDZP ben ik als vrijwilliger actief bij vele Sinterklaasactiviteiten in Dordrecht. In 2011 was ik persoonlijk nauw betrokken bij de organisatie van de Landelijke Sinterklaasintocht in Dordrecht en ben vanaf dat moment betrokken bij de organisatie van de lokale intocht in Dordrecht.

In 2012 heb ik besloten dat SinterklaascentraleDZP zich moest gaan inzetten voor het goede doel. Kijk voor meer informatie daarover op HET GOEDE DOEL

Wij hebben elk jaar onze vaste klanten, uiteraard komen er vele nieuwe klanten bij en proberen wij elk jaar een groot project te organiseren, u gaat dus de komende jaren van ons horen.

Ik hoop dat u op dit moment een goed beeld heeft gekregen van onze organisatie. Kijk snel verder op onze website en ik weet zeker dat wij voor u een heel mooi sinterklaasfeest kunnen organiseren.

Groetjes Brian Valkestijn

Vrijwilligers

Naam Functie
Brian Valkestijn Eigenaar
Sjaco van Blijderveen Financiële administratie
Yelaisa Sophie Garcia Munoz Administratie/Zwarte Piet
Sedon Internet en ICT Diensten Webmaster
Robbert de Boer Sinterklaas
Peter in 't Hout Sinterklaas
Wijnand van Geel Sinterklaas
Ilona Klein Zwarte Piet
Mathijs Scheurwater Zwarte Piet
Ruben de Boer Zwarte Piet
Merle de Boer Zwarte Piet
Laura Peters SkatePiet
Kevin Versluis Zwarte Piet
Dustin Versluis Zwarte Piet
Samantha Boer Zwarte Piet
Ruben den Hartog Zwarte Piet
Ilona den Hartog Zwarte Piet
Niels Adriaanse Accordeonpiet
Patrick Scheening Zwarte Piet
Laure de Boer Zwarte Piet