Het goede doel

Wij zijn een aantal jaren geleden als klein bedrijf begonnen, in die tijd waren er ongeveer 5 vrijwilligers actief voor deze mooie organisatie. De laatste jaren is er flink uitgebreid en werken wij momenteel met ongeveer 50 vrijwilligers en bezoeken jaarlijks honderden kinderen uit de gehele regio en zelfs daarbuiten.

Sinterklaas… een prachtige traditie en voor kinderen een van de mooiste dagen van het jaar. De maan schijnt door de bomen. Vol verwachting kloppen de hartjes. Zal de goede Sint wel komen? Het zal je maar gebeuren, dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw schoentje blijft leeg. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. Ben jij soms niet lief genoeg? SinterklaascentraleDZP vindt dat alle kinderen gelijk zijn, wat hun achtergrond ook is. Of deze kinderen nu in een villa wonen, een flatje 3 hoog achter, in opvangtehuizen zitten, onder jeugdzorg vallen, Sinterklaas is er voor iedereen.

Sinterklaasbank

Wij zijn sinds 2011 nauw betrokken met de organisatie van het Sinterklaasfeest van de Sinterklaasbank in Dordrecht. Prachtig om te zien hoe blij die gezichtjes zijn na afloop van dit feest. Kijk voor meer informatie op www.sinterklaasbank.nl

Kika

KIKA is een stichting voor kinderen die kanker hebben. KIKA maakt zich sterk voor deze kinderen en doen acties om geld in te zamelen (geld voor onderzoek en minder leed). KIKA is in 2002 opgericht en is een gevolg van het verzoek van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam naar meer geld voor onderzoek naar kinderkanker.

KIKA heeft de volgende doelen:

• Verhoging genezingskans

• Zorgen dat de kinderen minder lijden onder de behandeling

• Bijwerkingen van de behandeling verminderen

Wij ondersteunen Kika!

Bij elk bezoek gaat er een bedrag van € 2,50 euro naar Kika! Boekt u ons ? Dan steunt u Kika !

www.kika.nl

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgd zo’n tweeduizend keer per jaar voor gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag. Sinterklaascentrale DZP heeft al diverse malen samengewerkt met dit goede doel zodat we samen een mooie dag kunnen geven aan deze kinderen.

De Voedselbank

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Sinterklaascentrale DZP geeft ieder jaar de overgebleven pepernoten aan de voedselbank, wat gaat om vele kilo’s, waar weer vele gezinnen van profiteren.

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel dat zich uitsluitend inzet voor deze ouderen. Zonder vrijwilligers, medewerkers, bestuur en ambassadeurs kunnen we geen hulp bieden of activiteiten organiseren. Al deze mensen werken vol overtuiging voor ‘onze’ ouderen om ze de aandacht te geven die zij verdienen. Sinterklaascentrale DZP bezoekt elk jaar belangeloos een verzorgingstehuis of bejaardentehuis. Prachtig om dit voor deze doelgroep te kunnen doen.

 

Ook samen werken met Sinterklaascentrale DZP?

Uiteraard zijn wij bereid, in goed overleg, om ons in te zetten voor meerdere goede doelen. Omdat onze contacten en klantenkring de laatste jaren flink is uitgebreid, kunnen wij zeggen dat we tegenwoordig echt alles kunnen regelen & samen tot iets moois kunnen komen. Uiteraard doen wij en onze medewerkers dit geheel belangeloos. Weet u een goed doel? Bent u van een goed doel? Heeft het met kinderen te maken? Neem dan snel contact op met ons om te kijken wat wij als Sinterklaasorganisatie voor u kunnen betekenen…