Huisbezoek

Pakjesavond komt eraan!! Zal de Sint dit jaar bij u langskomen??
Om uw pakjesavond onvergetelijk te maken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hieronder een verhaallijn:

De bel gaat!! Er wordt hard en zacht geklopt!! Jaaaaaaaaa! De sint staat voor de deur. Iedereen gaat hard zingen zodat de Sint weet dat hij welkom is. De deur wordt snel geopend en de Sint komt binnen met zijn pieten. Uiteraard geeft de Sint iedereen een handje voordat hij gaat zitten op een stoel, die speciaal voor de goedheiligman klaar staat!!

Als de Sint zit zal hij een welkomstwoord houden, waarna de Hoofdpiet het grote boek aan de Sint geeft. De Sint zal over alle kinderen iets leuks vertellen en soms vind de Sint het leuk om iets over een papa, mama, opa of oma te zeggen. Er zijn namelijk geen geheimen, de Sint weet alles!!

Uiteraard mogen de (bange) kinderen onder begeleiding naar voren komen of op veilige afstand blijven. Tussen de verhaaltjes door van de Sint is er alle tijd voor een leuk sinterklaasliedje. Als Sinterklaas alle kinderen heeft toegesproken, gaan de pieten kijken of er nog cadeaus zijn meegekomen uit Spanje. De Piet deelt strooigoed, pepernoten en pakjes uit aan alle kinderen.Na afloop wordt er een leuke groepsfoto gemaakt met alle kinderen en al hun cadeautjes. Dan is het helaas weer tijd om te vertrekken, want er zijn nog vele kinderen die op de Sint wachten.

Huisbezoek

 


 

Handig om te weten!

Een week vooraf: Wij ontvangen graag van alle kinderen informatie zoals naam, leeftijd, hobby’s etc. Zo kunnen wij het grote boek vullen en ons goed voorbereiden op het bezoek.
Aankomst: Zorg dat wij onopgemerkt de auto kunnen parkeren. Wij vinden het niet prettig als de kinderen dit zien. De sint wordt tevens nog klaargemaakt voor het bezoek.
Het bezoek: Helaas kunnen wij niks drinken of eten i.v.m. onze kostuums,  grime en pruiken.
Een goede en stevige stoel voor de Sint vind hij erg fijn!! Versieringen vind hij ook erg leuk.
Vertrek: Laat uw kinderen in de woonkamer terwijl wij vertrekken. Wij stappen graag ongezien in de auto!! Bij de deur ontvangt u de factuur.
Een paar dagen later: Wij vinden het altijd leuk om wat foto’s te mogen ontvangen van het bezoek. Tevens kunt u iets leuks achterlaten in ons gastenboek.

 

BOEK NU